Internet Marketing Machine

Perfacilis zorgt dat de techniek van jouw website of webshop optimaal functioneert, zodat het niet meer uitmaakt of je 1, 10, 100 of 1000 producten per dag verkoopt.

Massa is Kassa

Bij Internet Marketing wordt de techniek (SEO, EHO, SEM) gebruikt om de consumenten en prospects een optimale ervaring te bieden. Als de samenwerking tussen de techniek en de praktijk optimaal is, kun je online zo groot worden als je wilt. Perfacilis helpt je met alle technische uitdagingen, zodat jij je 100% kop de inhoud van jouw website kunt storten.

Door middel van Internet Marketing zorg je dat het aantal bezoekers op naar jouw website terecht komt groeit en dat het aantal bezoekers dat jouw website direct verlaat krimpt - kortweg dat het aantal prospects en daarmee het aantal klanten toeneemt. Online moet je volume draaien om succesvol te zijn, omdat het percentage dat na elke stap in dit proces overblijft vaak uit te drukken is in tienden-procenten.

Bij Internet Marketing op de juiste manier staat de klant centraal. Perfacilis zorgt dat je je geen zorgen hoeft of jouw website wel html5 of responsief is, of dat jouw mailing wel voldoet aan de OPTA wet, maar jij moet ondernemen en de massa aanspreken.

Van Black-hat SEO naar White-hat SEO

Website eigenaren en zelfs Internet Marketeers halen alle mogelijk SEO trucjes uit de kast en verwachten daarmee in elke Zoekmachine op nummer één te staan. Helaas, worden zoekmachines elke dag slimmer en veranderen ze langzaamaan in intelligente machines die geoptimaliseerd zijn om hun gebruikers de beste ervaring te bieden.

Wanneer je met trucjes probeert om goed gevonden te worden spreken we van Black-hat SEO. Er worden dan technieken toegepast om bij zoekmachines in de smaak te vallen. Een voorbeeld kan META-optimalisatie zijn, een verouderde techniek waarbij verborgen metadata wordt gevuld met sleutelwoorden die helemaal niets of heel weinig over de inhoud van de betreffende pagina zeggen.

Het tegenovergestelde is White-hat SEO, waar technieken worden gebruikt om bij bezoekers in de smaak te vallen. Het schrijven van artikelen waarin je uitleg geeft over de werking van jouw product, een methodiek die grenst aan Content-marketing. Hier ligt de focus dus op het van dienst zijn van jouw klant of mogelijk klanten en niet op het van dienst zijn van de techniek.

Wij automatiseren de techniek van jouw website tot een Internet Marketing Machine, waardoor jij je op de klant kunt focussen.

Mail ons!

Benieuwd waar jouw website het meest bij gebaat is? Neem dan contact met ons op: 

Bel of mail ons »